مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مطالبه وجه

با سلام بنده مقداری پول با وجود یک نفر شاهد به آقایی دادم و فقط 100میلیون سفته از ایشان دارم حدود 600میلیون از من قرض گرفته اما رسید انتقال تمام وجوه به کارت ایشان هم موجود هست و تماما کارت به کارت کرده ام.اما متاسفانه الان قصد پرداخت بدهی خود را ندارد و چند پیامک و فایل صوتی هم از ایشان دارم که قبول کرده از من پول قرض گرفته و حتی میتوانم چند شاهد دیگر هم حاضر کنم آیا امکان دارد با طرح شکایت پولم را پس بگیرم؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بله مستند به فیش های واریزی امکان طرح دادخواست مطالبه وجه خواهید داشت.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارائه پرینت بانکی و سایر مدارک خود دادخواست مطالبه وجه بدهید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

باید مطابق ادله حقوقی مطالبخ تمام وجه 600 تومان را نمایید که یکی از دلایل تاپ سفته 100 تومانی هست و مابقی طلب را باستناد سایر ادله از جمله شهود یا پرینت و... مطالبه فرمایید. بهتر است جهت راهنمایی تکمیلی از طریق دادراه تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته‌های اعسار از پرداخت هزینه دادرسی، مطالبه وجه به استناد فیش‌های واریزی، مطالبه خسارت تأخیر تأدیه و مطالبه خسارات دادرسی را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به دفتر خدمات الکترونیک قضائی مراجعه کرده و با استناد به رسید های بانکی ، دادخواست مطالبه وجه بابت قرض بدهید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با سفته کار نداشته باشید شما بابت طلبتان دادخواست بدهید

سعید ظفربخش

جناب آقای سعید ظفربخش:

سلام
بله با وجود شاهد، می‌توانید دادخواست مطالبه وجه به طرفیت دوستان تقدیم کنید

حکیمه عطالو

سرکار خانم حکیمه عطالو :

دادخواست مطالبه وجه به استناد فیش های واریزی طرح کنید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

بله. اگر واریزی ها را دارید دادخواست مطالبه وجه به استناد مواد 265، 301 و 303 ق مدنی بدهید.