مشاوره حقوقی رایگان - پرینت پیامک

سلام من یک موتور خریدم پولش دادم ولی قولنامه به من نداد ولی کل مدارک به من داد و رسید پول دارم ولی پیام داد که پولم گرفتم الان میگه پول به من ندادی پیام هاش حذف شده حالا من میتوانم پرینت بگیریم؟

پاسخ ها :

ناهید جامعی

سرکار خانم ناهید جامعی :

سلام و عرض ادب
بله با داشتن مدارک پرداخت می توانید دعوای اثبات عقد بیع و الزام ایشان به تنظیم سند (انتقال مدارک به نام شما) را مطرح کنید.

جمشید کیائی فرد

جناب آقای جمشید کیائی فرد :

رسید پرداخت داشته باشید کافیه

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام بله درخواست استعلام از مخابرات کنید البته با درخواست مرجع قضایی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست دادخواست اثبات بیع بدهید

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام با رسید پول و استعلام از بانک ادعای وی رد میشود