مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای بدوی در تجدید نظر

باسلام
آیا درمهلت 20 روزه اعتراض به رای بدوی در تجدید نظر .لایحه ارسالی ما به کدام دادگاه میرود .
آیا مستقیما به همان تجدیدنظر میرود
یا ابتدا به همان دادگاه بدوی میرود وازدادگاه بدوی به تجدید نظر ارسال میشود .
ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما این سوال را چند بار تکراری ارسال کرده اید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود بدوا به بدوی پس از تکمیل و پاسخ یا عدم پاسخ به تجدیدنظر ارسال میشود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به دادگاه بدوی ارسال می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر به دادگاه بدوی ارسال می‌شود دادگاه بدوی ارجاع می‌دهد به دادگاه تجدید نظر

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما لایحه خود را به دادگاه بدوی ارسال می‌کنید و بعد از تبادل لوایح به تجدید نظر ارسال و تشکیل پرونده و تعیین شعبه می‌شود

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

با سلام.لایحه و دادخواست تجدیدنظر ابتدا به شعبه بدوی ارجاع و پس از بررسی و تکمیل بودن به شعبه تجدیدنظر ارسال میشود.

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، ابتدا به شعبه بدوی و از آن طریق به مرجع تجدید نظر ارسال میگردد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا به دادگاه بدوی می‌رود و سپس به دادگاه تجدیدنظر ارجاع داده می‌شود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در پرونده بدوی ضمیمه و با پرونده به شعبه تجدید نظر ارسال خواهد شد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

باسلام
ابتدا تجدید نظر خواهی به شعبه بدوی ارسال می‌شود و پس از تبادل لوایح پرونده به دادگاه تجدید نظر ارسال خواهد شد