مشاوره حقوقی رایگان - پیج اینستاگرام

سلام یک پیجی بود که عکس دختر و پسر ها رو نشر میداد و توهین و فحش میداد میگفتن فلان کردن و فلان دوستم که سریع این رو دید پیج رو زد و وارد پیج شد و جیمیل اکانت رو به جیمیل خودش تغییر داد بعد اکانت رو دیلیت اکانت کرد حالا یکی از شاکی ها میگه شکایت میکنیم و این ها دوست من هم که از سر کمک کردن به این ها این کار رو کرد و جیمیل رو برای خودش تغییر داد ایا آگر شکایتی صورت بگیرد پای دوست من گیر است؟ چون اکانت پاک شده و هیچ ردی ازش نمونده باز هم میشود آیا ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام احتمالش وجود دارد گرچه جزئیات نیاز به بررسی بیشتر دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست به اداره ثبت مراجعه نمایید و یک سند دانگ برای شما صادر شود

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. نیاز به توضیحات بیشتر در مورد فعالیت دوستتان است

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

خیر امکان پیگیری اکانت پس از پاک شدن وجود ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق پلیس فتا می‌توانید پیگیری نمایید و اگر اطلاعات ایشان در فضای مجازی پاک شده بر اساس تصویر اسکرین شات و یا شواهد موجود شکایت کیفری مطرح کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما دقیق طرح نشده است که متوجه شویم عنوان اتهامی شما دقیقا چیست