مشاوره حقوقی رایگان - تهدید با اکانت فیک در اینستاگرام

سلام چندروز پیش فردی ناشناس با داشتن دو اکانت جعلی اینستاگرام پیامهای تهدید آمیز و تهمت فرستادن، به طوریکه با اکانت بنام بنده به همکارم و همسرشان و با اکانت بنام همکارم به بنده پیام فرستادن و اکانت هارو بعد از مشاهده پیام توسط ما پاک کردن، همچنین همون روز برای بنده نامه بی نام و نشانی با محتوای تهدید ارسال کردن.
بهترین راه شکایت و پیگیری ما چی هستش؟ اینکه هردوما یک شکایت مشترک بنویسیم یا اینکه یکی از ما شاکی بشه و دیگری بعد از اینکه دادگاه اون رو بعنوان مضنون خواست شکایت خودش رو اعلام کنه؟
چون همکار بنده رفته شاکی شده و میگه تو بعدا شاکی شو و مدارک اسکرین شات که با اکانت به اسم من داره رو به من نمیده و میگه شما کار منو خراب میکنی باید هیچی نگی مثلا نمیدونی بعد که قاضی پرونده خواستن برای دفاع بری شما هم بگی یکی هم با من اینکارو کرده و نامه هم داده
ایشون توی شکایتش هیچ اسمی از اکانتها نبرده که بنام کی هست و میگه هروقت دادگاه خواستن من مدارک اسکرین که بنام شما به من پیام داده رو میبرم و هیچ مدرکی از من هم نگرفت که بخواد ببینه اون اکانت به اسم خودش پیاماش چی هست همش میگه بعدا،،،فقط شکایت خودشو با عنوان تهدید و فحاشی به خودش و همسرش از جانب یک شخص نامشخص ثبت کرده من میترسم اعتماد کنم و شاکی نشم و بعد ایشون من رو بعنوان مضنون نام ببره! برای من دردسر نشه، میگه تا زمانیکه تشکیل پرونده نشده شما صبر کن شاکی نشو،،،میگه یکی از دوستای پلیسم بهم گفته که همکارت هیچ شکایتی ثبت نکنه تا پرونده شما پیش بره چون اگر منم شاکی شم به جایی نمیرسه وپیگیری نمیکنن که کیه
خواهشا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.