مشاوره حقوقی رایگان - حمل شوکر دستساز

سلام بنده 19 سالمه و یه شوکر درست کردم که قطعاتش رو از فروشگاه اینترنتی... خریدم امروز بخاطر اینکه یکی رفته به یه مامور نیروی انتظامی سپاه گفته منو بردن اماکن و به من یه تعهد نامه دادن که امضا کردم آیا این تعهد سوء پیشینه میشه و در آینده دردسر درست میکنه ؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر بهتر است از طریق قانونی و با ثبت اختراع اقدام کنید علاوه بر رفتار صنعتی از مزایای تجاری ان هم برخوردار شوید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خیر چنین تعهدی شامل سوپیشینه نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اصولا خیر اما در صورت تکرار مجازات شدیدی برای شما در نظر گرفته می شود لذا بهتر است اقدام نکنید