مشاوره حقوقی رایگان - جلوگیری از مزایده ملک مشاع

با سلام و تشكر
بنده ٤ سال پيش قطعه زميني را در ساري به مساحت ٢٢١ متر مربع از شخصي خريداري نمودم و در مبايعه نامه متراژ زمين قيد و جاي آن مشخص گرديد. در محضر ، اسناد مبادله و تسويه حساب گرديد سپس به اداره ثبت مراجعه و سند تك برگ صادر شد اما متراژ آن به صورت درصدي از يك دانگ مشاع از كل زمين قيد شد كه با محاسبه ، همان ٢٢١ متر ميشود ولي جاي آن مشخص نشده است.
اكنون برخي از مالكين درخواست افراز داده و ثبت نيز براي كل زمين اعلام عدم افراز نموده است. در رابطه با اعلام عدم افراز نيز نامه اي به ما نداده اند تا اعتراض كنيم.
اكنون از دادگاه شهرستان ساري براي حضور در دادگاه احضاريه داده اند.
ميخواستم بپرسم آيا بنده كه سند تك برگ براي متراژ خودم دارم ، ميتوانم از به مزايده گذاشتن زمين جلوگيري كنم؟
با سپاس از وكلاي دادراه

پاسخ ها :

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

ملک مشاعی است و از طریق دادگاه فروخته خواهد شد مگر اینکه بین مالکین تقسیم نامه وجود داشته بشد