مشاوره حقوقی رایگان - مهریه بر ذمه پدر شوهر

با سلام. در مهریه مادرم دین پدربزرگ ( پدری ) به مادرم یک دانگ از 6 دانگ سهم ایشان در طبقه 3 از 3 طبقه و زیر زمین است. اما این ملک بین 5 وارث و خود ایشان در هر پلاک از سند مادر ملک به شش دانگ تقسیم و هر کدام یک دانگ از آن دارد. اما سند مادر مربوط به ملک مسکونی است که تجاری شده است و اکنون هیچ وجه از سند های مالکیت در آن و آن هم در 3 طبقه و زیرزمین مشخص نشده است. از آن جا که دین بر ارث مقدم است و این که این دین در واقع قابل افراز نبوده و در پلاکی نبوده و در طبقه 3 که سند مشخصی از آن وجود نداشته و نیز پدربزرگ (صاحب ملک) فوت کرده و سهم ایشان بین 5 ورثه تقسیم می شود. در صورت اخذ رد افراز ملک و اقدام به درخواست فروش ( چنان چه پرداخت مهر مادرم از توان پدرم خارج بوده و با حکم دادگاه، ملک جهت تامین سند یا غیره و نیز دین دیگر وراث توقیف شده است). کلیه ملک به فروش میرود؟ (چون دین است.) اگر نه تکلیف دین چه میشود؟

پاسخ ها :

مهریه بر ذمه پدرشوهر فوت شده مهریه بر ذمه پدرشوهر مهریه از ملک مشاعی ملک غیر قابل افراز مطالبه مهریه از ملک ارثی مهریه ملک مشاع ارثی مهریه