مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن زمین از شهرداری به دلیل عدم اجرای طرح اتوبان

سلام خداقوت در استان قزوین شهرستان تاکستان حدود 20 سال است ک یک طرحی گذاشتن اتوبان احداث کنند ک این طرح افتاده توی زمین ما اما دولت ن طرح را اجرا میکند و ن طرح را لغو میکند ک ما تفکیک و ساخت و ساز انجام دهیم واطرافش در همسایگی اپارتمان های مسکن مهر و فرهنگیان ساخته شده و برق و اب نیز از زمین ما رد شده

پاسخ ها :

استرداد زمین از شهرداری به دلیل عدم اجرای طرح استرداد زمین از شهرداری استرداد زمین شهرداری زمین