مشاوره حقوقی رایگان - بداخلاقی شوهر

سلام وقتتون بخیر. شوهرم خیلی بداخلاقی وبدرفتاری میکنه،اصلا نمیتونیم باهاش صحبت کنیم،بیشتروقتا بیرون از خونه هست
بعضی وقتا هم پیش اومده دو یا سه روز ازش خبری نباشه،علت رو ازش میپرسم میگه سرکار بودم،اصلا برامون وقت نمیزاره وتوجهی نداره،ازنظر روابط زناشویی یکساله که هیچ ارتباطی نداریم،همش میگه پول ندارم وبخاطر بی پولی اینطوری میکنم،ولی منو دخترم اصلا توقع زیادی ازش نداریم،خودش میگه دست خودم نیست وازنظر روحی مریضم،وقتی بهش میگم برو دکتر میگه پول ندارم وهمچنان به بداخلاقیش ادامه میده،خواستم بدونم ازچه طریقی میتونم بترسونمش که دست ازاین رفتارا برداره،نمیخوام طلاق بگیرم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست مطالبه نفقه خود و فرزندانتان را تنظیم و ثبت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
شما می‌توانید بابت نفقه خودتان و فرزندانتان شکایت کنید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

کاربر گرامی برای حل این قبیل مشکلات به مشاور خانواده مراجعه کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شکایت ترک انفاق و عدم رابطه جنسی و اجرا گذاشتن مهریه

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مشکل از طریق قانونی حل نمی‌شود از مشاورین خانواده راهنمایی و مشاوره دریافت نمایید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام طلاق راه چاره نیست و احتمال صدور حکم طلاق شما خیلی پایین است این سول بیشتر اینکه جنبه حقوقی داشته باشد جنبه روانشناسی دارد بهتر است از مشاورین خانواده کمک بگیرید

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سوال شما حقوقی نیست
اما میتوانید مطالبه نفقه و مهریه کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مهریه، البته بهتر است شرایط ایشان را درک کنید و کمک کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
بهتر است به مشاوره بروید
هرچند امکان مطالبه مهریه وجود دارد و….