مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست طلاق از طرف زن

با سلام،من بعد از 11 سال واقعا دیگه صبرم تموم شده میخوام از همسرم جدا بشم یه دختر هفت ساله هم دارم؛ اعتیاد داشت سال 97 کمپ رفت ترک کرد الان کار هرشبش مشروب خوردنه
تو این سالها همش رفیق بازی کرده نصف شبا خونه اومده ؛ خیانت کرده و ...همشم گفته جبران میکنم اما فقط حرف بوده بنظر شما چه جوری دادخواست طلاق بدم؟اصلا چه جوری باید تو دادگاه اینا رو ثابت کنم؟فقط خودم و خودش و البته خونواده هامون میدونن که من چقد تحت فشارم.

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اینکه چطور دادخواست داده شود و چطور اثبات صورت می‌گیرد با وکلاست ولی به نظر میرسه دلایل کافی باشد برای طرح دعوی طلاق

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پیشنهاد می‌شود حتما در این خصوص با وکیل صحبت نمایید می‌توانید با بنده نیز تماس بگیریدقبل از هر اقدامی دلایل و مستندات جمع آوری نمایید و الا اگر بدون دلیل دادخواست بدهید دادخواست شما رد خواهد شد

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

در مورد مشروب خوری دائمی می توان از مطلعین استفاده کرد البته بهتر است قبل از دعوا مدارک جمع آوری و سپس جابجا شوید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مدرک کمپ و مدرک شرب خمر و مدرک عدم پرداخت نفقه و ... باید داشته باشید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام برای طلاق باید عسروحرج ثابت شود که کار سختی است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اول مهریه خود را به اجرا بگذارید و سپس دادخواست‌ طلاق بواسطه عسر و حرج بدهید رسیدگی و بررسی میشود

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
پیشنهاد میگردد وکیل اختیار نمایید تا با اشراف کامل نسبت به موضوع اقدام موثر صورت پذیرد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

یک بار برای همیشه خود را نجات داده و با توجه به استمرار اعتیاد ایشان به مواد مخدر و الکل به صلاح شماست که جدا شوید خصوصاً اینکه موضوع مشمول ماده 1130 قانون مدنی در ایجاد عسر و حرج در جهت درخواست طلاق شما می‌باشد

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام این سوالات نیاز به توضیح و بررسی مدارک دارد در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت اقامه دادخواست طلاق یکطرفه توسط زوجه ،
باید عسر و جرج زوجه اثبات گردد
یا به شروط 12 گانه مندرج در عقدنامه استناد نماید
و شما باید اعتیاد زوج به مواد مخدر و مشروبات الکلی را اثبات نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نامه کمپ کمک‌کننده است
لکن اعتیاد شدید زوج می‌تواند از موارد عسر و حرج زوجه تلقی شود
در اصل کلی زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به سو معاشرت زوج و عسر وخرج شما وبا شهادت شهود وسایر ادله قابل اثبات است