مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

با سلام بنده حدود 10 سال پیش یه موتور سیکلت به یک بنده خدایی فروختیم و بهش وکالت فروش دادیم و پارسال فهمیدیم که هنوز پلاک بنام ماست ما هم رفتیم و درخواست توقیف پلاک دادیم حال سوال این است با توجه به درخواست توقیف پلاک آیا اگر با این پلاک جرمی اتفاق بیفتد باز برای بنده مسئولیت دارد

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر قراردادی داشته باشیددر آن مشخص کرده باشید که در ید دیگری است ایشان مسئول است کسی که استفاده می‌نماید مسئول است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله
دادخواست الزام به فک تنظیم گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله تا زمانیکه پلاک تعویض نشده مسیولیت با شماست

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

با توجه به اینکه قرارداد فروش دارید مسئولیتی متوجه شما نیست

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

دادخواست الزام به فک پلاک مطرح نمایید