مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی

باسلام و عرض ادب. در پرونده رابطه نامشروع محکوم به 99 ضربه شلاق و دوسال اقامت اجباری در یک شهر بد آب و هوا و دور افتاده مرزی گردیدم بعلت بیماری قلبی و دیتبت و غیره حکم شلاق به تعویق و پزشکی قانونی بیماری انسداد شراین ک دیابتم را تایید و شلاق را موجب احتمال سگته قلبی دانست لیک دوباره کميسيون پزشکی بدرخواست شاکی تشکیل ، سی تی اسکن شدم وجواب آن هم مشکل قلبیم را تایید کرد هنوز دادگاه رای جدید صادر نکرده .چه رایی ممکن است صادر کند

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص نظر کمیسیون پزشکی ملاک می‌باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم قاضی از پزشک متخصص تبعیت خواهد کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست.
دادگاه با توجه به مدارک پزشکی اظهارنظر خواهد کرد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع بستگی به نظریه کمیسیون پزشکی و تصمیم قاضی مجری اجرای احکام کیفری دارد