مشاوره حقوقی رایگان - ارتباط با خانم مطلقه

سلام وقت بخیر. من با یک خانم ارتباط دارم که ایشون متارکه کرده اند و با رعایت مسائل شرعی و خواندن صیغه محرمیت که البته خودمان خواندیم و جایی ثبت نشده با هم رابطه داشتیم آیا اگر همسر سابق خانم متوجه ارتباط ما شود امکان هرگونه شکایت یا اخاذی دارد یا خیر؟

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

متارکه موجب حلال شدن رابطه نیست باید مطلقه بوده و عده طلاق را هم بگذراند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر رابطه در زمان زوجیت باشد جرم است

پویا علیزاده

جناب آقای پویا علیزاده :

با سلام اگر زن طلاق گرفته و عده گذشته باشد و بعد از آن صیغه شما شده باشد ، خیر

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به نوع ارتباط و اتهام مربوطه دارد باید بررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورتی که طلاق رجعی نباشد و در مدت عده نباشد خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
نامبرده با توجه به اینکه طلاق داده نمی تواند شکایت کند.
برای اینکه برای شما مشکلی پیش نیاد بهتر است صیغه نامه داشته باشید.
توجه داشته باشید که مهریه زیاد تعیین نکنید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به لحاظ شرعی شما مشکلی نخواهید داشت ولی به لحاظ قانونی مطمئناً برای شما مشکلاتی به وجود خواهد آمد زیرا عقد موقت نیاز به یک سری تشریفات در دفاتر رسمی ازدواج دارد