مشاوره حقوقی رایگان - پرینت پیامک

آیا کسی که پرینت پیامکها رو بگیرد محتوای پیامکها مشخصه یافقط معلوم میشه به چه شخصی پیام داده؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

متن پیامک با دستور قضایی، قابل استعلام است.

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

متن پیامها فقط به دستور قاضي قابل استعلام است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر از امور مشترکین بگیرید صرفاً شماره دادگاه محترم درخواست نماید از متن آنها استفاده می‌کند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
محتوا نیز در صورت دستور مقام قضایی قابل دریافت است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به نوع دستور قضایی دارد که چه چیزی را درخواست کرده

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم فقط سرشماره معلوم خواهد شد ستعلام متن پیامک فقط با دستور قضایی امکان‌پذیر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر خودش پرینت بگیره محتوای پیام ها مشخص نمی شود و صرفاً تعداد تماس ها و پیامک ها مشخص است و زمان و شماره ها نیز مشخص است.
برای محتوای پیام ها صرفاً با دستور قضایی امکانپذیر است.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

تا مدت زمان معینی بنا به حکم قضایی مبدا مقصد و مفهوم پیام قابل رویت است