مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام وقتتون بخیر آیا من هیچ اموال منقول یا غیر منقولی ندارم لذا فقط حقوقم هست که 16تومنه که ازش 9میلیون داخل فیش قسط ازفیش کم میشه آیا برای مهریه حقوقم مسدود میشود یا از خالص دریافتی حقوق 1/3کسر میشه خواهش دارم ازتون راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به طور معمول در صورت عدم داشتن فرزند یک‌سوم‌خالص دریافتی توقیف میشود

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بر اساس ماده 96 قانون اجرای احکام مدنی، اگر محکومٌ‌علیه، کارمند باشد، محکومٌ‌له می‌تواند تقاضا کند که حقوق و مزایای محکومٌ‌علیه، توقیف شود. در همین راستا اگر محکومٌ‌علیه، زن یا فرزند داشته باشد، یک‌چهارم حقوق و مزایای او توقیف می‌شود و در غیر این‌صورت، یک‌سوم حقوق و مزایای او، به نفع محکومٌ‌له، بازداشت خواهد شد. علت این امر هم روشن است، زیرا اگر تمام حقوق و مزایای کارمند، قابل توقیف باشد، زندگی او مختل خواهد شد؛ به‌همین دلیل، قانونگذار صرفاً یک‌سوم حقوق و مزایای کارمند را قابل توقیف دانسته و حتی در فرضی که آن کارمند، زن یا فرزند داشته باشد، این مقدار را به یک‌چهارم، کاهش داده است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قانون باید یک سوم یا یک چهارم 16 تومن باید کسر بشه.