مشاوره حقوقی رایگان - حق حبس

سلام وقتتون بخیر. من گیج شدم اگر میتونید راهنمایی کنید آیا با اولین قسط مهریه حق حبس زوجه از بین میرود یا ادامه دارد چون از هر وکیلی که پرسیدم میگه از بین میرود؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما به خاطر این گیج شده‌اید که از همه وکلا سوال می‌کنید از یک نفر بپرسید و به همان یک نفر نیز اعتماد کنید وقتی شما معسر از پرداخت مهریه شناخته شوید و رای قطعی در این مورد صادر شود پرداخت اولین قسط از سوی شما به زوجه حق حبس ایشان را اسقاط نموده و می‌توانید پس از آن دادخواست تمکین به طرفیت وی مطرح نمایید و چنانچه تمکین ننمود نفقه نداشته شما می‌توانید دادخواست ازدواج مجدد تقدیم دادگاه خانواده نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام حق حبس تا زمانی که تمام مهریه را پرداخت نکرده اید به قوت خود باقیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نظرات متفاوت است عده ای میگویند از بین می برد و عده ای عقیده دارند تا وصول کل دین ( مهریه ) باقی است

پویا علیزاده

جناب آقای پویا علیزاده :

با سلام تا تمام مهریه پرداخت نشده باشد حق حبس زوجه برقرار است