مشاوره حقوقی رایگان - معافیت سربازی

سلام. میخاستم بدون معافیت پزشکی چه معایبی داره؟
معاف از رزم هم همون معایب رو داره؟
و اینکه برای اقدام به این دو باید حداکثر مدرک تحصیلت چی باشه که گیر ندن؟

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

ربطی به مدرک نداره 18 سال که شدی درخواست میدی عیب: شغل نظامی هم معمولا نمی توانی بری

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بعضی ازخدمت‌ها می‌تواند در آینده مشکلاتی را به وجود بیاورد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع نیازمند توضیحات مفصل است و در این مجال نمی گنجد از پنل مشاوره اقدام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. بستگی به نوع و شکل درجه آن دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر معافیت داشته باشید بعداً برای استخدام اخذ گواهینامه و ازدواج و مواردی از این قبیل ممکن است مشکل پیش بیاد.