مشاوره حقوقی رایگان - خرید از حساب بانکی بنده با پول هک شده از حساب دیگر

چند روز پیش با دیدن یک آگهی در سایت درج آگهی که میخواستند برای خرید ارز دیجیتال و دلیل سقف تراکنش خرید 25 میلیونی از بنده خواستند خرید کنم و کارمزد بگیرم و واریز پول در چند مرحله ریختند تا حدود 30 تومن و بنده هم خرید کردم و به آدرس کیف پولشان ریختم البته بخشی از مبلغ حدود 9 تومن مانده بود که خرید کنم که 3 تا از حسابهای بلوکه شده از طرف پلیس فتا و اعلام شد که پولها هک شده و سرقتی هست و من باید برگردانم و پلیس متاسفانه هیچ سوالی مبنی بر شماره تماس هکر و پیگیری عامل جرم از طرف بنده نداشته و فقط میخواست که پول را برگردانم که گفتم پول در حساب هست و بلوکه شده و خودم نمیتوانم پرداخت کنم بفرمایید که چه کارهایی میتوانم انجام دهم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

متاسفانه حساب شما همچنان مسدود خواهد ماند تا تکلیف موضوع روشن شود به شعبه دستور مسدودی حسابتان مراجعه و پیگیری فرمایید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

احتمال دارد که در طی پروسه پرونده به دفعات جهت دفاع احضار شوید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از شعبه دستور دهنده حساب موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تا تعیین تکلیف نهایی حساب مسدود خواهد ماند می‌بایست از شعبه پیگیری نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر مسدود خواهد ماند
برای پیگیری به مرجع توقیف کننده مراجعه فرمائید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر از طریق شعبه صادر کننده دستور مسدودی موضوع را حضوری پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید از شخص کلاهبردار شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید.