مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام

سلام وقت بخیر.
بنده در اوایل سال 1402 محکوم به پرداخت مهریه شدم طبق رأی دادگاه سالی یه سکه و یک سکه هم به عنوان پیش پرداخت و خودروی سواری بنده هم که توقیف شده بود طبق رأی باید به مزایده گذاشته می شد.در آبان ماه همون سال اجرای احکام درخواست دادن که من سکه پیش پرداخت رو پرداختم و ماشین مزایده رفت ولی مشتری نداشت و همسرم درخواست داد که ماشین رو خودش بگیره....الان 4 ماهه که به دادگاه مراجعه نکرده که سکه دریافت کنه و ماشین هم همچنان توی پارکینگ هست.حالا سوال اینجاست خودروی که 18ماهه توی پارکینگه و ایشون درخواست داده که برای خودش برداره ولی اقدام نکرده تکلیفش چیه؟ این عدم مراجعه به دادگاه آیا قانونیه؟ خودرویی که روز به روز داره داخل پارکینگ می پوسه و خراب میشه قانونیه و من نمی تونم اعتراض کنم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که مطابق قانون مزایده صورت گرفته و محکوم له ماشین را دریافت نموده باشد و مراحل انتقال سند نیز انجام گرفته باشد شما مبرا به میزان مبلغ هستید حتی نسبت به سکه‌ای که تقدیم اجرای احکام نموده‌اید و ایشان آن را وصول ننموده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام محکوم له ایشان هستند و می‌توانند هر زمان درخواست صدور اجراییه را داشته باشند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
محکوم له هر زمانی دلش بخواد میتواند اقدام کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم خانم ‌باید اقدام کنند