مشاوره حقوقی رایگان - طرح شکایت از کارشناس رسمی دادگستری بخاطر توانی با خواهان و ارائه نظر خلاف واقع

دعوای برسر دو قطعه زمین کشاورزی میباشد و خواهان مدعی مالکیت زمینها است وطرح شکایت کردن ودادگاه کارشناس انتخاب ونظر ایشان را خواستن درحالی که زمینها در اختیار ماست وکشت انجام داده ایم کارشناس برخلاف واقعیت کشت را اعلام نکرده و مدعی شده که زمینها در اختیار خواهان میباشند درحالیکه زمینهازیر کشت پائیزه جو توسط خوانده میباشد وقاضی براساس نظر کارشناس رای به نفع خواهان داده است لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اگر بر خلاف واقع نظر داده است که قابل اثبات است
قابل شکایت و پیگیری است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

کشت زمین دلیلی بر اثبات مالکیت شما ندارد لذا هر ادعایی نیاز به دلایل خاص خود دارد بنابراین شما می‌بایست در دعوی تقابل علیه خواهان در جلسه اول اثبات

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

مدارک پرونده را ارسال دارید تا بررسی و مشاوره لازم ارائه شود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق کانون کارشناسان شکایت خودرا مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق کانون کارشناسان موضوع را پیگیری کنید

پویا علیزاده

جناب آقای پویا علیزاده :

در مهلت بایستی از نظر کارشناس اعتراض می نمودید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق کانون کارشناسان موضوع را پیگیری کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از طریق کانون کارشناسان موضوع را پیگیری کنید