مشاوره حقوقی رایگان - کتک توسط همسر

باسلام خدمت وکلای مهربان . من دوباره بصورت خیلی وحشتناک توسط همسرم مورد ضرب و جرح قرار گرفتم که اولی دماقمو با دوتا ازدندونام شکست دومی سماور آبجوش پرت داد بهم ک سوختگی بدجور از رو سینه و شکم داشتم هردوبار رفتم پزشکی قانونی و توی پاسگاه محل زندگیمون صورتجلسه کردم ولی بخاطر اینکه دخترم کوچیک بود تحمل کردم حالا ک دخترم بزرگ شده چندسال گذشته بااین مدارک و وجود شاهد میتونم ازشون شکایت کنم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر مجدد مرتکب جرم شده آری
وگرنه نسبت به اتهام سابق وی باید دید چه مدت از ارتکاب جرم سپری شده و آیا مشمول مرور زمان شده است یا خیر

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید بتوانید انتساب اتهام به ایشان را ثابت کنید

فائزه درگاهی

فائزه درگاهی :

تا یکسال از بعد از وقوع حادثه میتوانید شکایت کنید اما ممکن است " در شرایطی" بتوانید با این مدارک طلاق بگیرید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با وجود شرایطی که قبلا پیش آمده احتمال اینکه بتوانید درخواست طلاق دهید وجود دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
محکومیت قطعی دارید در خصوص این موارد یا خیر ؟
اگر دارید قابل اقدام است در غیر اینصورت باید عسر و حرج اثبات گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله قطعأ
اگر شما نامه پزشکی قانونی داشته
باشید شما میتوانید مطالبه دیه نمایید
و

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شکایت شما مشمول و مرور زمان ماده 106 قانون مجازات اسلامی و 13 قانون آیین دادرسی کیفری شده

محمد جواد پرویزی بابادی

محمد جواد پرویزی بابادی :

بله امکان پیگیری و طرح شکایت از باب دیه وجود دارد

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
اگر مشمول مرور زمان نشده باشد بله میتوانید شکایت نمایید.