مشاوره حقوقی رایگان - شکایت خیانت زوجه

سلام مدتی بود که به همسرم شک داشتم از این بابت نرم افزار ضبط صدا در گوشی ایشون نصب کردم و دیدم شک من درست بود و با مردی متاهل که کم و بیش میشناسم رابطه نامشروع دارند توی صدای ضبط شده که حدودا دو ساعت و نیم هست، تمام مکالمات هر دو ضبط شده و دوبار هم با هم سکس برقرار می‌کنند الان میخواهم بروم از هر دو شکایت کنم آیا شکایت من به جایی می‌رسد؟ در ضمن ارتباط تلفنی هم زیاد داشتند پرینت مکالمات تلفنی هم میتوانم بگیرم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورتیکه بتوانید اثبات کنید، امکان طرح دعوی و وحکومیت وجوددارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود باید بتوان ادعای مربوطه را اثبات کرد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بله می‌توانید شکایت کنید و درخواست رسیدگی به موضوع نمایید