مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت هزینه نصب آسانسور در ساختمان

سلام خدا قوت.ما ساکن یک آپارتمان 4 طبقه ی 3 واحدی هستیم .سن ساختمان ما 25 سال می باشد.ساختمان فاقد آسانسور بود اما جای آسانسور در وسط راه پله وجود داشت.با موافقت همسایه ها اقدام به نصب آسانسور کردیم .طبقه ی اول هم رضایت دادن هم گفتن پول میدهند اما بعد از شروع کار نصب هیچ وجهی پرداخت نکردن و سهم آن ها بین 9 واحد تقسیم شد و پرداخت کردیم،سوال من این هست که آیا امکان شکایت از این واحد ها هست ؟و مهمتر این که می تونم بپرسم با وجود این که ساختمان جای آسانسور داشت و نصبش مزاحمتی برای کسی ایجاد نکرد باز هم ما به رضایت این واحد ها احتیاج داشتیم یا خیر؟ ممنونم از سایت خوب شما?

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی احتیاج دارید و هر زمان شکایت کند اسانسور جنع اوری میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
باید به رضایت ‌مالکان باشد
و تمام مالکان باید هزینه پرداخت نمایند