مشاوره حقوقی رایگان - نصب بالابر

سلام من اجازه همسایگان خود را گرفتم برای نصب بالابر بیرون ساختمان میخواستم بدونم اگه
به شهرداری برم کی به کارها رسیدگی می‌کند
و راحت کار مارو راه میندازه برای این کار وکیل لازم است؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .این مورد را باید از شهرداری جویا شوید وکیل هم می تواند در امور شما تسریع ببخشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای هر کاری شخص می‌تواند شخصاً اقدام نماید یا کار را به وکیل بسپارد این یک تصمیم شخصی است