مشاوره حقوقی رایگان - پلمپ مغازه توسط شهرداری

درود.مغازه ای خریدم که نبش پاساژ است و نیاز به بازسازی داشت به علت تفاوت شغلی من با صاحب قبلی مجبور به جابجایی سقف میانه شدم که در قدیم به صورت بالکن و انباری استفاده میشد طبقه بالا با فهمیدن این موضوع شهرداری در حین بازسازی پلمب کرده است. راهی هست هرچه سریعتر فک پلمب بشه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شهرداری موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
هر گونه تغییر در مغازه تجاری باید با موافقت شهرداری و موافقت مالک باشد
و

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. به شهرداری مراجعه کنید. با پرداخت جریمه مشکل حل میشود.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
از طریق شهرداری منطقه پیگیری نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست مالک و شهرداری در این خصوص موافقت نمایند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را حضوراً از طریق شهرداری پیگیری بفرمائید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول ماده 100 قانون شهرداری بوده از آنجا رفع مانع می‌شود مطابق قانون