مشاوره حقوقی رایگان - خلع ید ملک توسط شهرداری

با سلام ما تعداد حدودا 60نفر در یک بازار شهرداری دارای قرارداد از سال 76 به بعد میباشیم و طبق قانون هر ماه کرایه خود را پرداخت نموده و از آن سال شهرداری ماهیانه 4000هزار تومان قرارداد بسته و چک سفید ضمانت از مستاجرین دریافت نموده در ضمن ملک مورد نظر بعد از مدتی به علت فرسودگی بنا نسبت به تعمیر و بازسازی خود مغازه ها و راه رو داخل بازار اقدام نموده ایم و شهرداری هیچ گونه مبلغی پرداخت نکرده و الان بعد مدت بیشتر از 25 سال به دادگاه و شورای حل اختلاف شکایت نموده که نسبت به خلع ید بر علیه بازاریان نموده است و حال سئوال این جا هست آیا شهرداری حق دارد و یا این که حق با مستاجرین میباشد لطفا راهنمایی فرمایید و اگر هم بشود وکیلی معرفی شود. با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست اسناد و مدارک شما مورد بررسی قرار بگیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای أخذ وکیل از گزینه مربوطه در سایت بهره‌مند شوید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بهتر است همه بازاریان یک نماینده داشته باشند که بتواند وکیلی متخصص و خبره جهت دفاع از آنها انتخاب و پیگیری نماید در خصوص موضوع نیز مهم است که چه تاریخی از سال 76 قرارداد اجاره منعقد شده است؟ زیرا اگر قبل از مهر ماه باشد مشمول روابط موجر و مستاجر اماکن تجاری قانون سال 56 بوده شهرداری می‌بایست حق کسب و پیشه پرداخت نماید و شهرداری می‌بایست حق کسب پیشه پرداخت نماید