مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی چک مفقودی

با سلام و وقت بخیر
بنده یک فقره چک (غیر صیادی) به مبلغ 50 میلیون تومان که در وجه آن قید شده بابت حق الوکاله و به نام وکیل صادر کردم که به من گفت گم کرده .
یک اقرار نامه نوشت که چک مورد نظر را گم کرده و در حق شخص دیگری واگذار نکرده و با توجه به مفقود شدن آن چک جدیدی به همان مبلغ دریافت کرده
و قرار شد که خودش برود و اعلام مفقودی را انجام بدهد ولی الان یک ماه هست و پیگیری نمیکنه.
دو سوال دارم :
1- با توجه به اینکه در وجه چک قید شده به نام وکیل و بابت حق الوکاله .همچنین این دست نوشته وکیل را با امضای 2 شاهد دارم آیا لازم هست که من خودم شخصا جهت مسدودی چک پیگیری کنم؟
2- اگر نیاز به پیگیری هست. بعد از اعلام مفقودی به بانک در شکایت نامه خدمات قضایی جهت ابطال برگ چک چه باید بنویسم که اقای وکیل هم حتما بیان دادگاه و تایید کنند که چک حتما باطل بشه ؟

ممنون از وقتی که میزارید و راهنمایی تون
سپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم پرسش خود را کوتاه و مختصر مطرح نمایید و یا از امکان گفتگوی تلفنی سایت استفاده کنید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

اعلام نمودن مفقودی چک توسط شما ضرری ندارد و به بانک مراجعه و اعلام نمایید تا بعدا دچار مشکل نشوید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای تنظیم متن شکوائیه از گزینه مربوطه در سایت بهره‌مند شوید.