مشاوره حقوقی رایگان - خرید واحد آپارتمان از مالک و پیدا شدن معارض و مدعی بابت واحد و ادعای خرید از سازنده

با سلام. واحدی را سال 96 خریداری نمودم. که بصورت اسکلت بود. از مالک ملک. براساس سند ملکیت و با پول اینجانب اقدام به تکمیل ساختمان نمودن. با توجه به تعهد مالک مبنی بر تنظیم سند در آبانماه 97 پروژه عقب افتاد و در تاریخ تیرماه 98 واحد تحویل شد. که چند روز بعد تحویل بعد از مراجعه به واحد با تعویض قفل واحد روبرو شدم. بعد از پیگیری شخص بعنوان معارض و ادعای خرید واحد از سازنده روبرو شدم که بعد از شکایت سازنده در شعبه دادگاه با مدرک اعلام نمود. که واحد را شهریور 91 به ایشان فروختم قبل از دریافت پروانه ساخت ، ( پروانه ساخت سال 92 دریافت شده ) و طبق رسید موجود در بهمن سال 91 مبلغ را بهش با ضرر و زیان پس دادم. قابل ذکر است مالک نیز با داشتن رای دادگاه و شکایت از سازنده در سال 93 بدلیل عدم انجام تعهدات و تکمیل ملک در سال 94 واحد سهم سازنده جهت تکمیل پروژه را بر اساس مزایده گذاشتن از طرف دادگاه و خرید از طرف مالک گرفته بود. و همان واحد را مالک در سال 96 به اینجانب فروخته و بعد از 8 سال چطور شخصی ادعا می نماید. و رای می گیرید جهت پس گرفتن واحد درصورتی که سازنده اسناد پرداخت وجه را نیز دارد.
قابل ذکر است واحد در ید سازنده نیست و جزء املاک سازنده نمی باشد. چطور جهت مشکلاتشان املاک دیگری معرفی می گردد. بدلیل عدم حضور مالک و دفاع از تملکش، رای صادر می شود. لذا تقاضا راهنمایی دارم چه اقدامی جهت پس گرفتن واحدم باید انجام دهم.

پاسخ ها :

معامله معارض ملک معامله معارض فروش ملک به دو نفر