مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک زمین مشاعی و تغییر کاربری همزمان

با سلام
زمین کشاورزی مشاعی(9 نفر هستیم)،الان افتاده داخل منطقه شهری.
* یکی از این 9 نفر کلا در هیچ موردی برای زمین حاضر به همکاری نیست،از کجا باید پیگیری کنم؟
*شهرداری رفتم میگه برای افراز و تفکیک و تغییر کاربری باید حدود 70 درصد زمین رو بدهی،آیا قانونیه؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شما باید ابتدا تقاضای افراز از اداره ثبت نموده و در صورت عدم امکان افراز می توانید دستور فروش ملک را از دادگاه بگیرید. اما در این موارد توافق بهترین راه است