مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه ثمن ملک از همسر

سلام من خانه ام را به خانومم فروختم مبلغ 150 میلیون زد به حسابم قرار بود مابقی رو برام انتقال بدهد بعد از مدتی.
منم بر حسب اعتماد سند ملک رو به نامش زدم بعد از مدتی به مشکل خوردیم من وکالت طلاق بهش دادم اون هم تمام مهریشو به من ابرا کرد و یک بار هم مطالبه مهریه کرد که حکم بر بی حقی اش صادر شده بود.و بعد دادخواست طلاق میده و دختر عموی خودش که وکیل بوده رو به عنوان وکیل من انتخاب میکنه و بعد اون ملک رو بابت 70 عدد سکه مهریه اش مینویسند در صورتی که مهریه وجود نداشته و هیچ ابلاغی هم به من داده نشده و من اعاده دادرسی زدم و دعوام رد شد چون سه ماه از آن گذشته بود و من هم اطلاعی نداشتم آیا الان با مدارکی که دارم میتوانم مطالبه ثمن ملک رو کنم یا هم اگر راه دیگری دارد رو بهم پیشنهاد کنید

پاسخ ها :

فضلی               مهسا

سرکار خانم فضلی مهسا :

خیر با توجه که قبلا رای صادر شده بابت مهریه بوده

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بله راه‌هایی در این خصوص وجود دارد که البته نیاز به توضیحات شما وجود دارد، بهتر است جهت مشاوره تخصصی تماس بگیرید