مشاوره حقوقی رایگان - لغو ابلاغ شروع به کار

سلام وقت بخیر
بنده در مرحله تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی دبیری قبول شدم، هنگام ثبت نام کافی نت اشتباهی تیک گزینه بومی رو برای من زده بود، زمان تحویل مدارک بنده در اداره مربوطه گفتم که من بومی نیستم و اشتباه شده اما گفتن به ما موظف هستیم پذیرش کنیم، ابلاغ زدن و 4 ماه رفتم سرکار، بعد از 4 ماه زنگ زدن که شما چون بومی نیستید نمره بومی کم شده و لغو ابلاغ کردن، با توجه به این که من خودم روز اول عنوان کردم و اون ها گوش نکردن و نامه شروع به کار زدن آیا شکایت فایده ای داره و میتونم به حقم برسم و استخدام بشوم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق دیوان عدالت اداری بر اساس ادله و مدارک می‌توانید پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تاحداکثر دو ماه پس از ابلاغ رأی ، به واحد رسیدگی به شکایات مراجعه نمایید “مرجع اول و دوم تجدیدنظر” ( به ترتیب به هسته گزینش و هیأت مرکزی ) مراجعه و شکوائیه کتبی خود را تسلیم نمایید. و نهایتا در دیوان امکان شکایت هست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر نتیجه ای نخواهد داشت ‌‌
.