مشاوره حقوقی رایگان - پذیرش اعسار خوانده

با سلام حکم در پرونده ای به نفع ما صادر شد که خواهان بودیم و خواندگان درخواست تجدیدنظر خواهی کردند در کنارش اعسار دادند که هزینه آن را نداریم که پذیرفته شد و دادگاه حکم به اعسار موقت از مرحله تجدید نظر به نفع آن ها داد خواستم بدونم این حکم اعسار که به نفع آن ها بود آیا در رای قضات تجدیدنظر استان تاثیر میگذارد یا نه با تشکر

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر پذیرش اعسار نسبت به هزینه دادرسی ربطی به اصل خواسته ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اعسار از هزینه دادرسی ارتباط با اعسار از محکوم‌به پیدا نمی‌کند.