مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از ضمانت زندانی

با سلام
من ضامن کسی شدم و این که خودش هم ضامن خودش شده و الان 2 ساله حساب بانکی مسدود و ممنوع المعامله و ممنوع الخروج شدم .
آیا میتوانم طرف مقابل را تحویل بدهم و از پرونده اسم من خارج بشود؟
و یا راه دیگر هست؟ لطفا راهنمایی بفرمایید
با سپاس

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان تحویل فرد مجرم و انصراف از ضمانت را پس از تحویل به مرجع قضایی خواهید داست.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ضمانتی که می‌فرمایید از نوع حقوقی بوده است یا کیفری؟ در صورتی که حقوقی باشد با پرداخت دین شما مبرا هستید و در صورتی که کیفری باشد با حاضر کردن مضمون عنه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر پرونده کیفری باشد بله شما باید متهم را معرفی و تسلیم مرجع قضایی نمایید
اگر پرونده حقوقی باشد باید مبلغ محکوم به پرداخت گردد