مشاوره حقوقی رایگان - برای تمدید آخرین آگهی تغییرات چه اقدامی باید انجام شود

با سلام. شرکت ما در سال 95 آخرین آگهی تغییرات خود را در دو دو آگهی جداگانه (هر دو در یک روزنامه، یک تاریخ و یک صفحه چاپ شده) در خصوص معرفی صاحبان امضا و سمت آنها و همچنین آگهی سهام در روزنامه رسمی چاپ کرده است. حالا میخواهیم همین آگهی ها بدون تغییر مجددا (بخاطر پایان مهلت قانونی 2 ساله آگهی) چاپ شود. ممنون میشم راهنمایی کنید باید از چه طریقی اقدام کنیم

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

باید دوباره مجمع تشکیل دهید صورتجله تنظیم کنید در اداره ثبت شرکت ها ثبت کنید صورتجلسه را و بعد با پرداخت هزینه نشر آگهی در روزنامه رسمی آگهی منتشرر می شود. تمام تشرریفات قبلی باید از نو انجام شود.