مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه اجاره ملک از زوج

شوهرم ایران نیست و پسر بزرگم یک باب منزل لوکس به مبلغ ماهیانه 250 میلیون تومان برای من و خواهرانش برای زندگی اجاره کرده و خودش اجاره را میدهد . ایا من میتوانم مبلغ اجاره را تمام و کمال از شوهرم از طریق دادگاه بگیرم . با توجه به این که که منزل لوکس و گران قیمت است ایا دادگاه برای دادن اجاره بهای بالا مشکل تراشی نمیکند؟
در ضمن یک قولنامه بین من و پسرم منعقد شده است

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر است تا با گفتگوی متقابل راهنمایی شوید گفتگوی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خانه بایستی در حد نیاز باشد و خانه تجملی و لوکس از سوی دادگاه قابل پذیرش نمی‌باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر شما می‌توانید نفقه خود را مطالبه کنید