مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه اجاره ملک از زوج

سلام خدمت حضار محترم.بنده حدود 1سال و نیم از همسرم جدا زندگی کردم و منزلی اجاره نمودم و اجاره را خودم پرداختم و دادگاه نفقه و نحله بنده را مشخص نمود و صیغه طلاق جاری شده است. آیا بنده میتوانم بابت اجاره منزلی که در این مدت پرداخت نموده ام را دادخواست بدهم و از همسرم بگیرم یا نه؟
لطفا راهنماییم فرمایید.ممنونم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
به صرف آنچه در سوال آمده است خیر زیرا نفقه دریافت شده است

امین رادمان

جناب آقای امین رادمان :

سلام. اگر منظورتان نفقهمدت عده است بله می توانید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر با اجازه زوج بوده است می‌توانید مطالبه نمایید در رای شما چه نوشته شده است