مشاوره حقوقی رایگان - نقض رای شورای توسط دادگاه تجدید نظر خواه

شورای رای بر اعسار همسرم داده که قبلا هم اعسار داده بود ولی حالا دادگاه رای را نقض کرده یعنی چی یعنی اعسار پذیرفته نیست و شوهرم باید مبلغ را یکباره بپردازد
رای را که نقض کرده رای جدیدی نداده فقط گفته رای شورا را نقض میکنم این یعنی چی

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نقص رأی به معنای عدم قبول اعسار همسر شما می‌باشد و شوهر شما بایستی یکجا محکوم‌به را پرداخت نماید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادنامه مربوطه باید به نظر برسد
اگر نقض کند باید دید به چه دلیل است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نقض رای اعسار به منزله عدم قبول اعسار است اما مانع طرح دعوای مجدد اعسار نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر باید دادنامه صادره مطالعه گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی به معنای عدم قبول اعسار همسر شما می‌باشد و شوهر شما باید یکجا محکوم‌به را پرداخت نماید