مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد دائمی کار

با عرض سلام بعد از دو سال پیگیری وگزینش بنده راننده پایه یکم شرکت واحد اتوبوسرانی هستم وپدرم ایثارگر بوده حالا میخواهند برای ما قرارداد دائمی حکم بزنند ومیگویند بارسمی هیچ فرقی نداره چون شرکت واحد زیرنظر شهرداری تهران هستش به نظر شما آیا فرقی دارد چون الان هم نیروی حجمی شرکتی هستم واین همه زحمت کشیدم که رسمی بشوم واقعا قرارداد دایمی ایثارگران باحکم رسمی فرق داره توضیح بدید لطفا؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قرارداد مستقیم با ارگان‌های دولتی و یا عمومی غیردولتی داشته باشید تحت شرایطی بسته به اعلام نیاز آن سازمان از نظر جذب نیروی انسانی ممکن است تعلق گیرد