مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد مشارکت در ساخت توسط مالک

با سلام ممنون میشم من رو راهنمایی کنید تا از بلاتکلیفی در بیام.بنده مالک زمین هستم و یک قرارداد مشارکت با سازنده بستیم که سازنده با توجه به بدعهدی های فراوان اعم از مصالح فروش واحد خارج از قرارداد و ....بنده به عنوان مالک با توجه به شرط فسخ در قرارداد تایید فسخ رو از دادگاه گرفتم و باتوجه به بند فسخ موجود که این متن می‌باشد/چنانچه به هر علت انجام کار یا ادامه کار بیش از دوماه متوقف گردد طرف دوم(سازنده)متعهد و موظف است به پرداخت خسارت به طرف اول قرارداد(مالک)می‌باشد همچنین طرف اول قرارداد حق فسخ قرارداد را خواهد داشت و طرف دوم قرارداد(سازنده)به موجب همین قرارداد به طرف اول وکالت داده تا در صورت حدوث شرایط مذکور ضمن تکمیل و انجام بقیه کار مراحل ساختمان توسط مالک نسبت به وصول خسارت قراردادی و هزینه هایی که جهت اتمام ساختمان خواهد نمود از ناحیه فروش آپارتمانهای جدید سهم طرف دوم قرارداد(سازنده)اقدام خواهد نمود وسهم باقیمانده طرف دوم (سازنده)بعد از کسر کلیه هزینه های مانده ساختمان که توسط طرف اول (مالک)پرداخت شده است به طرف دوم (سازنده)پرداخت شود و طرف دوم قرارداد هر گونه ادعایی رو از خود سلب نموده است و همچنین طرف دوم متعهد گردیده علاوه بر هزینه های انجام شده توسط مالک به میزان 15درصد اضافه خسارت قراردادی از ارزش ریالی کل ساختمان از همان فروش سهم سازنده توسط مالک کسر گردد و سازنده هر گونه ادعا و اعتراضی را از خود سلب نموده است.حالا سوالم اینه با توجه به این بند من که مالک هستم الان بقیه کارهای مانده ساختمان را بعد از تامین دلیل و تاییدیه فسخ تمام کردم.الان من میتوانم هزینه‌هایی که کردم و 15درصد خسارتی که نوشتم سازنده باید به مالک بدهد رو شکایت کنم نسبت به تسویه حساب.اصلا میتونم اون خسارتی که نوشتم رو بگیرم لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند،
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد....

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام دادخواست الزام به ایفای تعهدات بدهین بله

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
هرگونه اظهار نظر مستلزم بررسی مدارک و مستندات شما است.