مشاوره حقوقی رایگان - جلب متهم

اگر بابت سرقت دوچرخه و موتور سیکلت از کسی شکایت شده و پرونده به دادگاه کیفری 2 ارجاع شده باشد و متهم در دادگاه حاضر نشود آیا متهم و جلب میکنن؟اگر رضایت شاکی رو بگیره چطور؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
متهم به مجازات قانونی محکوم می شود و به وی بیست روز مهلت واخواهی و بیست روز مهلت تجدیدنظر خواهی می دهند بعد از قطعیت حکم اگر خودش را به اجرای احکام معرفی نکند جلب خواهد شد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله احتمال جلب وجود دارد بهتر است تماس بگیرید