مشاوره حقوقی رایگان - ظهرنویس پشت سفته

ایا من به عنوان ظهرنویس پشت سفته باید در همه جلسات شورا و دادگاه باید حضور پیدا کنم؟ ایا می توانم با ارایه یک دادخواست مبنی بر اینکه تابع نظر نهایی شورا و دادگاه هستم منتظر ادامه جلسات بین خواهان و خوانده باشم و منتظر رای نهایی شوم و در جلسات حضور پیدا نکنم؟ خواهش می کنم مرا راهنمایی کنید چرا که از حضور در جلسات بدلیل بیماری روحی و عصبی شدن و مشغله کاری معذورم. الان جلسه اول شورا و از طریق ابلاغ ثنا متوجه شدم مرا بابت ظهرنویسی سفته نیز احضار کردند. لطفا مرا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

تاریخ ظهر نویس و تاریخ واخواست بسیار مهم است که عنوان نشده است