مشاوره حقوقی رایگان - شرب خمر

سلام وقتتون بخیر دوستم رو به جرم شرب خمر و همراه داشتن 250 سی سی شرب خمر گرفتن الان با سند آزاده آیا نوشتن و تحویل توبه نامه در جرمش تاثیر داره یا نه ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درمورد شرب خمر درهرمرحله به شدت انکارنماید.توبه نامه میتواند تاثیر داشته باشد

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام در جرم شرب خمر توصیه به عدم اقرار میشه جهت راهنمایی بیشتر تماس بگیرید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود بستگی به قاضی رسیدگی کننده دارد

مسلم قربان بابائی

جناب آقای مسلم قربان بابائی :

توبه در جرم شرب خمر تاثیر دارد و اگر قبل از اثبات در دادگاه توبه کند، حد شرب خمر منتفی خواهد بود.

محمدعلی رضایی برزانی

جناب آقای محمدعلی رضایی برزانی :

تحقیقات پرونده باید به پایان برسه برای اظهار توبه