مشاوره حقوقی رایگان - شرب خمر و حمل مشروبات الکلی دست ساز

با سلام
دو ماه پیش بنده توی ماشین یکم الکل خورده بودم نصف بطری هم داخل ماشین بود که مامورا گرفتن.و متاسفانه اقرار کردم و تست الکل هم مثبت درومد.حالا ابلاغیه اومده واسم دادیار حکم داده که حکمش اینه:
بعد چند خط در اخر نوشته که با توجه به محرز بودن بزه انتسابی مستندا به ماده 264,265,702از قانون مجازات اسلامی و ماده 265 قانون ایین دادرسی کیفری قرار به جلب متهم را صادر و اعلام میگردد پس از صدور حکم دادستان قطعی میباشد.
با توجه به اینکه بار اولمه میخواستم بدونم چه حکمی دادن یا قراره بدن؟ایا سابقه میشه یا میشه نذاشت سابقه بشه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مجازات آن شلاق و جزای نقدی است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شلاق جرایم حدی جزو سوابق کیفری محسوب میگردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
امکان تخفیف و تعلیق اجرای مجازات وجود دارد.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

پرونده به دادگاه ارسال میشه اونجا انکار کنید به هیچ عنوان نگید خوردم.درپایان اگه محکوم بشید شلاق میخورید

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
کلا منکر بشید در دادگاه و افزار خودتون رو تحت فشار اعلام کنید در چنین جرائمی بر مبنای فقه احتمالا قاضی چشم پوشی کنه به شرط عمل به گفته ها
مجازات شرب خمر هم شلاق حدی هست