مشاوره حقوقی رایگان - بطلان وکالت بلاعزل جعلی و مجعول

با سلام.پرونده حقوقی وکالت بلاعزل پدرم بدون که من اطلاع بشوم با من قهر هم بوده و من در آن شهر زندگی نمیکنم جایگاه بنزیی تحویل برادرم دادم خودم به بدبختی تو این 10سال گذراندم گفتم باشد اسم پدر تو شناسنامه نوشته همان یکی دو سال اول از داداشم گرفته بکسی دیگر داده وبعدا بدون اطلاع من فروخته من که ارتباط نداشتم از دادگاه التزام سند رسمی عرصه و اعیان آمده دادگاه توضیح دادم بعدا دادخواست ابطال دادم بگم قاضی با مدیر دفترش مدارک برمی‌داشتند آموخت پرونده را فرستادند تجدیدنظر استان حال آمده..تحت نظر قرار دارد دادگاه با مطالعه اوراق و محتویات اوراق پرونده و انجام مشاوره لازم حتم رسیدگی را اعلام و با استعانت داوندمبادرت به ماده 95 قق آئین دادرسی مدنی وماده 95 ق دادگاهای عمومی و انقلاب. ماده353دادرسی مدنی شعبه برام فقط ابلاغ قرار نهایی و تصمیم نهایی فرستاد

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نامهوم است از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار برای محترم توضیحات شما را خواندم متاسفانه پرسش شما مبهم می‌باشد

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اظهارنظر مستلزم مطالعه مدارک مربوطه است.
موفق باشید.