مشاوره حقوقی رایگان - ابطال وکالت بلاعزل

باسلام وادب من وبرادرام وخواهرم رفتیم محضر تا فقط وکالت یک زمینی رو به یکی از برادر هام بدهیم بدون مطالعه برگه را امضا کردیم الان فهمیدیم که وکالت بلاعزل بوده به تمام مالی که بهمون ارث میرسد وتمام مالی که خودمون داریم آیا راهی هست که من برای خودم وکالت رو باطل کنم چون در شهر دیگری زندگی میکنم وبقیه باهم در یک جا هستند

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
امکان ابطال وکالت‌نامه وجود ندارد می‌توانید سهم خود را شخصاً منتقل کنید آن وکالت‌نامه دیگر اعتباری ندارد چرا که موضوع وکالت از بین رفته

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید وکیل دیگری ضم برادرتان نمایید یا خودتان اقدام به موضوع وکالت کنید تا برادرتان نتواند علیه شما اقدامی نماید

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

قبل از وکیل مالتان را به غیر واگذار نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر وکالت بلاعزل باشد معمولاً کاری نمیشه کرد و اگر با فریب انجام داده باشد باید دا‌دخواست بدهید و غز طریق دادگاه موضوع را پیگیری کنید.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر وکالت بلاعزل باشد اصولا نمی توانید کاری انجام دهید.
قبل از اینکه وکیل مال را متقل کند، خودتان می توانید موضوع وکالت را انجام دهید و آن را بفروشید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
متن وکالت نامه باید بررسی شود تا بتوان پاسخ مناسبی ارائه داد

فاطمه عباسی

فاطمه عباسی :

اگر با فریب باشه از طریق قانونی قابل اقدام هست. درباب وکالت بلاعزل عملا راه ابطال‌ ندارد مگر موضوع وکالت را مقدم بر وکیل خود انجام دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
امکان ابطال وکالت وجود ندارد لیکن شما با انجام مورد وکالت می‌توانید از اقدامات سودجویانه جلوگیری نمائید.

زهرا ریحانی قدیم

سرکار خانم زهرا ریحانی قدیم :

سلام
امکان ابطال وجود ندارد و می توانید موضوع وکالت را مقدم بر وکیل خود انجام دهید

افشین حمیدپور

افشین حمیدپور :

سلام اصولاً غیرممکن است مگر ثابت کنید بدون اطلاع از مندرجات وکالتنامه آن را امضا کردید که این اثبات این امر بسیار سخت میباشد

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام باید اثبات کنید که با اکراه و زور این امضا گرفته شده است

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

راه‌های زیاری وجود دارد که اگر ایشان تخلف نمود مطالبه وجوه نمایید یا عمل حقوقی ایشان را باطل کنید می‌توانید جلوتر از ایشان روی آن اموال معامله انجام دهید تا موضوعی جهت وکالت وجود نداشته باشد