مشاوره حقوقی رایگان - سرقت و تبدیل به جزای نقدی

سلام بنده مرتکب جرم سرقت شدم با توجه به اینکه سابقه دارم و به 4/5سال زندان و شلاق محکوم شدم نظر به اینکه کل شاکیان را راضی و ضمیمه پرونده نمودم و در واخواهی و تجدید نظر عنوان نمودم و درخواست تبدیل جزای نقدی نمودم. لازم بذکر است که قاضی در حکمهای صادره از رضایت شاکیان چیزی ننوشته. بنده را راهنمایی نمایید در خصوص درخواست از ریاست دادگاه و ایا روزنه ای هست یا نه

پاسخ ها :

عباسعلی اکبری

جناب آقای عباسعلی اکبری :

با سلام
چنانچه احکام دادگاه قطعی نشده باشد از دادگاهی که پرونده در آن مطرح است تقاضای تخفیف کنید و چنانچه احکام دادگاه قطعی شده باشد امکان تخفیف وجود ندارد باید از سایر ارفاقات مثل تعلیق مجازات و آزادی مشروط بعد از تحمل قسمتی از مجازات استفاده کنید

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

به دادگاه تجدیدنظر مراجعه کنید و مراتب اخذ رضایت و سایر موارد خاص خود را به قضات دادگاه تجدیدنظر توضیح داده و منتظر ابلاغ رأی دادگاه تجدیدنظر باشید

چنانچه نتیجه مقبول نبود از تخفیفاتی که در صلاحیت دادستان و سپس از تخفیفاتی که در صلاحیت شورای طبقه بندی زندان است استفاده کنید

روزنه هست اما ابتدا از ارتکاب این عمل توبه کنید