مشاوره حقوقی رایگان - تغییر جنس به مذکر

سلام
من 20 ساله هستم
از کلاس چهارم که اولین قاعدگیم رو تجربه کردم و تغییراتی در بدنم ایجاد شد از بدنم تنفر پیدا کردم تا به امروز
من دقیقا 10 ساله که ترنس هستم
از سن 14 سالگی لباس پسرونه میپوشم و به شکل یک پسر تو جامعه حضور دارم تا به امروز
به اصرار خواهرم دوست پسر هم پیدا کردم و نتونستم اصلا با ایشون ارتباط بگیرم و نمیتونستم با ایشون رابطه جنسی داشته باشم چون مدام که توی اون رابطه بودم غمگین بودم و بیشتر از قبل متوجه شدم که من یک پسر واقعی هستم و مفعول بودن رو قبول‌نمیکنم

لطفا برای من کامل توضیح بدید که مراحل تغییر جنسیت در ایران چگونه‌است؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا باید به روانپزشک مراجعه کنید و آزمایشات لازم را انجام دهید و سپس دادخواست تغییر جنسیت