مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت وراث

ما چندتا برادر و خواهر هستیم مادرمون همسر دوم شخصی دیگه ای بود ؛ اون مرد قبل از مادرم فوت کرد و اون شخص در زمان حیاتش یک باب منزل مسکونی به متراژ 330 متر مربع به صورت قولنامه ای واگذار کرد به مادرم و ملک از اول قولنامه ای بود و ملک های کناری برای وراث اون شخص هستش و براساس سندی عادی درخواست ماده 147 قانون ثبت رو درخواست کردن ملک های کناری مادرم که وراث اون شخص هستند و برای مادرم قبل و بعد فوت درخواست ماده 147 نکردند که از حسودی چیزی عاید مادر مرحومم نشود و توضیح اینکه اصل قولنامه مادرم مفقود شده و کپی ان را داریم و اینکه در قولنامه همسایه کناریش که وراث اون شخص هستند در قولنامه وراث نوشته شده که زمین اقای ر وصف زمین خانم م یعنی مادر مرحوم بنده
و قولنامه وراث همسایه کناری درخواست ماده 147 شده و اصل قولنامه در اداره ثبت اسناد ناحیه یک شد که نام مادرم بعنوان مالک در قولنامه وراث بهش اشاره شد
باتوجه به اینکه اصل قولنامه مادرم مفقود شده و نام مادر مرحومم در قولنامه وراث ؛ همسایه کناری درج شده آیا میشود به اصل قولنامه وراث همسایه کناری که نام مادرم به ان اشاره شده مدعی مالکیت مرحومه شد؟
در گزارش هیات کارشناسی ثبت اسناد برگه تقسیم کروکی که کپی ان موجوده و اصلش در اداره ثبت اسناد در نقشه کروکی نام مادرم و متراژ زمین غربا و شرقا و جنوبا و شمالا صراحتا در آن ترسیم و درج شده است.
ایا میتوان به ان مدارک فوق الاشاره استناد بر اثبات مالکیت کرد؟

باتشکر و سپاس فراوان از وکلای محترم.

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام بهتر است وکیل بگیرید بخصوص با توجه به عدم وجود اصل مدارک