مشاوره حقوقی رایگان - رد اعسار

سلام بنده ماشینم رو به یه شخصی فروختم که طرف مقابل بهم چک داد بعد چک پاس نشد شکایت کردم پرونده ت اجرای احکام هست چیکار کنم طرف اعسارش رد بشه من ماشین رو فروختم طرف هم ماشین رو فروخته پولشو خرج کرده میتونم به قاضی بگم پول ماشین رو چیکار کرده ماشینم رو پس بده یا مبلغ رو بده نمیشه که با چک ماشین بخرن بعد ببرن بفروشن پول ماشین رو بزنن به زخم زندگی بعدش پول صاحب ماشین رو قسطی بدن عدالت کجاست آخه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید اعلام کنید که در قبال چک ماشین تحویل گرفته و ماشین را نیز فروخته است.

صابر نصرالله نژاد

جناب آقای صابر نصرالله نژاد :

سلام . برای دادخواست اعسار فرد باید لیست کل معاملاتش ظرف دوسال گذشته رو به دادگاه اعلام کنه. همچنین دادخواست اعسار شرایطی داره که اگه رعایت نشه میتونید ایراد بگیرید تا رد بشه. مثل اینکه استشهادیه پیوست نباشه یا درامد دادخواست دهنده اعلام نشده باشه در استشهادیه یا اینکه مبلغ محکوم به در استشهادیه ذکر نشده باشه.